World of Warcraft: Wrath of the Lich King

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 13 november 2008
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Handleiding van Wrath of the Lich King in patch

Kortgeleden is de patch 3.0.2 uitgekomen voor World of Warcraft. Er is nu echter een wel heel bijzondere ontdekking gedaan door iemand van het forum van World of Warcraft, namelijk een handleiding van de aankomende uitbreiding Wrath of the Lich King.

De handleiding kun je vinden in de map C:\Program Files\World of Warcraft\Data\enUS\Documentation (bij de standaard installatie). Het bestand waar je naar moet zoeken heeft als naam Manual_WLK.pdf, en is dus de handleiding van de nieuwe uitbreiding.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?