Harry Potter: Hogwarts Mystery

  • Ontwikkelaar Jam City
  • Eerste releasedatum 25 april 2018
  • Platformen Mobile
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Harry Potter: Hogwarts Mystery heeft een releasedatum

We moesten er even op wachten, maar de periode van hype gericht op de afwachting tot Harry Potter: Hogwarts Mystery komt bijna ten einde. Middels Twitter werd de releasedatum van de game bekendgemaakt.

Harry Potter: Hogwarts Mystery verschijnt op 25 april, slechts enkele weken van ons verwijderd dus. In de mobiele game kunnen Potter-fans zelf een tovenaar worden, lessen volgen en diverse spreuken leren.

onbekend

Harry Potter: Hogwarts Mystery wordt speelbaar voor Android en iOS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?