Heavy Rain

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 26 februari 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Interactieve Film
  • Gameliner score

Heavy Rain spelen zonder hoofdpersonage

In een game kan je natuurlijk doodgaan en opnieuw beginnen. Maar in de nieuwe game van Quantic Dream, Heavy Rain, werkt dit anders.

David Cage, het hoofd van Quantic Dream, zegt in een interview dat zelfs na het doodgaan van de vrouwelijke hoofdrolspeler, de gamer het spel gewoon door kan spelen. Het plot van het verhaal gaat gewoon door, maar dan zonder de heldin. Hoe dit precies in zijn werk gaat, zullen we moeten afwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?