Heavy Rain

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 26 februari 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Interactieve Film
  • Gameliner score

Interview met Director van Heavy Rain

De Franse ontwikkelstudio Quantic Dream werkt op dit moment aan Heavy Rain, een van de meest spraakmakende titels tijdens de afgelopen Leipzig Games Convention, die later in 2009 gaat uitkomen. Nadat zij eerder het innovatieve Fahrenheit hadden uitgebracht, houden gamers deze nieuwe titel heel erg goed in de gaten.

Het is dan ook fijn van Quantic Dream dat zij een kijkje in de keuken laten zien over de totstandkoming van Heavy Rain. Wordt dit dé game van 2009?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?