Het is erop of eronder in Buckshot Roulette

Geplaatst: 5 april 2024 17:35
Aangepast: 5 april 2024 17:41
-

Er is niets zo spannend als een potje Russisch roulette. Het idee dat het ieder moment afgelopen kan zijn, zeer fascinerend uiteraard. Maar zo'n schamele 9mm is eigenlijk ook maar lafjes. Waarom niet gelijk alles uit de kast halen en kiezen voor een mond vol 12 gauge hagel? Dat moet ontwikkelaar Mike Klubnika ook gedacht hebben toen hij Buckshot Roulette ontwikkelde.

Het concept van Buckshot Roulette is dan ook niet super ingewikkeld. Tegen betaling plaatsnemen in een vunzig achterkamertje waarin je met een duchtige dealer een dikke loden pijp in de giegel schuift, hopende dat het overhalen van de trekker het plafond niet brein-rood verft. Tenminste, niet jouw specifieke tint rood. Dat van de dealer mag dan weer wel. En als je wint, durf je het dan aan om 'double or nothing' te gaan? Allemaal existentiële vragen waar Buckshot Roulette je mee confronteert.

Dus, wat denk je? Durf jij het aan om wat sinistere achterkamertjespolitiek te bedrijven tegen A.I. of tegen een andere digitale thrillseeker? Voor nog geen drie piek krijg je toegang tot de speelruimte die vanaf heden via Steam te betreden is. En als je écht heel cheap aan je einde wil komen, dan kan het ook nog voor nog geen anderhalve dollar via Itch.io.

Bron: Steampowered
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Buckshot Roulette

Ontwikkelaar:

Mike Klubnika

Uitgever:

CRITICAL REFLEX

Release:

4 april 2024

-

Pc

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord