Hollywood-achtige trailer NBA2K19 The Way Back onthuld

Geplaatst:

Basketbalfans opgelet want binnenkort komt NBA 2K19 uit. Om nadruk te leggen op de MyCareer-modus, heeft 2K een Hollywood-achtige trailer vrijgegeven met grote Hollywoodsterren zoals Anthony Macky en Haley Joel Osmont. De makers zoeken duidelijk een extra singleplayer-beleving middels een cinematische aanpak.

In de trailer zien we het verloop van het verhaal en hoe jou dat als speler beïnvloed. Jouw carrière begint in China, waar het niveau van basketbal niet al te hoog is; ideaal om de opstap te maken. Uiteraard wil jij met de grote jongens spelen, maar hiervoor mag je toch nog even oefenen. Tot de kans zich voor doet om terug te keren naar Amerika en kans te maken op een plek in de NBA G League. Dit is jouw kans om uiteindelijk een plek in de NBA af te dwingen. Ondertussen ervaar jij alle tegenslagen en tegenstanders die jou in de weg zitten en aan jou de taak om te groeien als speler.

Persoonlijk vind ik de graphics in de trailer er niet uit zien, maar de personages zien er verder nauwkeurig uit zoals de echte acteurs. Toffer vind ik de aanpak die 2K met de MyCareer-modus hanteert en de toevoeging van echte acteurs vind ik wel een goede toevoeging.

NBA2K staat gepland voor een release op 11 september aanstaande op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: Persbericht 2K
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K19

Series

NBA 2K

Uitgever

2K Sports

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 september 2018

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord