NBA 2K19

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 11 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Hollywood-achtige trailer NBA2K19 The Way Back onthuld

Basketbalfans opgelet want binnenkort komt NBA 2K19 uit. Om nadruk te leggen op de MyCareer-modus, heeft 2K een Hollywood-achtige trailer vrijgegeven met grote Hollywoodsterren zoals Anthony Macky en Haley Joel Osmont. De makers zoeken duidelijk een extra singleplayer-beleving middels een cinematische aanpak.

In de trailer zien we het verloop van het verhaal en hoe jou dat als speler beïnvloed. Jouw carrière begint in China, waar het niveau van basketbal niet al te hoog is; ideaal om de opstap te maken. Uiteraard wil jij met de grote jongens spelen, maar hiervoor mag je toch nog even oefenen. Tot de kans zich voor doet om terug te keren naar Amerika en kans te maken op een plek in de NBA G League. Dit is jouw kans om uiteindelijk een plek in de NBA af te dwingen. Ondertussen ervaar jij alle tegenslagen en tegenstanders die jou in de weg zitten en aan jou de taak om te groeien als speler.

Persoonlijk vind ik de graphics in de trailer er niet uit zien, maar de personages zien er verder nauwkeurig uit zoals de echte acteurs. Toffer vind ik de aanpak die 2K met de MyCareer-modus hanteert en de toevoeging van echte acteurs vind ik wel een goede toevoeging.

NBA2K staat gepland voor een release op 11 september aanstaande op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON Persbericht 2K

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?