Homeworld 3 uitgesteld naar begin 2024

Geplaatst:
Aangepast: 26 mei 2023 23:06

Uitgever Gearbox Publishing komt met slecht nieuws omtrent de release van Homeworld 3. De strategische simulatiegame is namelijk uitgesteld naar begin volgend jaar.

In 2019 werd Homeworld 3 al aangekondigd en dit jaar moest het dan eindelijk gebeuren. In het tweede kwartaal van 2023 zou Homeworld 3 verschijnen, maar Gearbox Publishing heeft slecht nieuws voor de mensen die met smart op de game aan het wachten zijn. In een statement op Twitter geeft de uitgever aan dat er meer tijd nodig is om de game af te leveren. Dit is volgens het bedrijf nog om Homeworld 3 de standaard te laten halen die door de voorgaande games is neergezet. Hier is dus langer de tijd voor nodig.

Een precieze releasedatum blijft nog uit, maar Homeworld 3 moet nu in het eerste kwartaal van 2024 verschijnen voor pc.

Bron: Gearbox Publishing
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Homeworld 3

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

13 mei 2024

Ontwikkelaar

Blackbird Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord