Trailer: Trailer Homeworld 3 onthult grote galactische strijd

Geplaatst:
Aangepast: 27 augustus 2023 19:58

Tijdens Opening Night Live presenteerde Gearbox Publishing een nieuwe trailer voor Homeworld 3. De video onthult een glimp van het verhaal en biedt een voorproefje van de langverwachte strategische simulatiegame.

De nieuwe trailer van Homeworld 3 onthult een interstellaire strijd van immense omvang. Spelers maken kennis met Intel Officer Isaac Paktu en Fleet Commandant Imogen S’Jet, die zich verenigen voor een gedurfde missie die de grenzen van de melkweg overstijgt. Plotseling worden de Hiigarans aangevallen door een mysterieuze nieuwe vijand genaamd de Incarnate. Om stand te houden, moeten ze de uitdaging aangaan en de Anomalie betreden - de plek waar de legendarische Karan S’Jet op mysterieuze wijze verdween. Bekijk hieronder de trailer:

In mei kondigde Gearbox Publishing aan dat Homeworld 3 is uitgesteld naar begin 2024. Inmiddels is duidelijk dat de release van de strategische simulatiegame gepland staat voor de komende februarimaand. De game zal speelbaar zijn op PC, via Steam en de Epic Games Store.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Homeworld 3

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

13 mei 2024

Ontwikkelaar

Blackbird Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord