Homohuwelijk mogelijk in Friends of Mineral Town-remake

Geplaatst:

Homohuwelijk en relaties met iemand van hetzelfde geslacht zijn officieel mogelijk in Story of Seasons: Friends of Mineral Town. Dat maakte uitgever XSEED Games bekend in een blog over de Friends of Mineral Town-remake.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town werd vorig jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game is al beschikbaar in Japan en komt 10 juli uit in het Westen. Een lange wens van de fans is de mogelijkheid om een relatie aan te gaan met iemand van hetzelfde geslacht. In de Japanse versie van de remake draaien ze er een beetje omheen met de 'Best Friend' systeem, waar spelers kunnen gaan samenwonen en een partnerschap aan kunnen gaan met hun beste 'vriend of vriendin'. XSEED heeft voor de Westerse versie besloten om het gewoon een relatie en huwelijk te noemen. In het blog word gezegd dat dit besluit is genomen met de volledige steun van de producers van Marvelous.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town komt 10 juli uit op de Nintendo Switch.

Bron: XSEED Games

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Story of Seasons: Friends of Mineral Town

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

10 juli 2020

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord