Releasedatum voor Story of Seasons: Friends of Mineral Town gepubliceerd

Geplaatst: 17 maart 2020 23:20
Aangepast: 17 maart 2020 23:20

Marvelous Europe heeft de releasedatum voor Story of Seasons: Friends of Mineral Town voor Nintendo Switch aangekondigd. De game lanceert over een paar maanden Europa en Australië.

De game werd oorspronkelijk al uitgebracht op de Nintendo Game Boy Advance in 2003. Story of Seasons: Friends of Mineral is een complete remake ervan, maar dan gemaakt voor de Nintendo Switch. Fans van de oudere series krijgen de kans om de charmante wereld van Mineral Town opnieuw te kunnen bezoeken. In deze vredige omgeving zullen spelers gewassen verbouwen, voor dieren zorgen en relaties opbouwen met dorpelingen. Deze Nintendo Switch-remake van de klassieke game behoudt de meeslepende gameplay, kleurrijke personages en rustieke charme van de originele Game Boy Advance-release. Met boterzachte HD-beelden en een hartverwarmende nieuwe voorstelling van de iconische locatie, worden veteranen en nieuwkomers uit de serie snel verwelkomd door de zachte ritmes van Mineral Town.

De game is verkrijgbaar op 10 juli 2020 in de winkel en de Nintendo eShop in Europa en Australië. De prijs van de game is nog niet bekend.

Bron: Marvelous Europe
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Story of Seasons: Friends of Mineral Town

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

10 juli 2020

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord