Horizon Forbidden West krijgt geen gratis PS5-upgrade

-

Helaas is nog steeds de gratis upgrade wanneer je overstapt naar de volgende generatie geen gebruikelijkheid. Ook Horizon Forbidden West moet eraan geloven.

Horizon Forbidden West is één van de games waar je de volle mep moet betalen wanneer je overstapt van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5. Dit werd bekendgemaakt door Sony toen ze de details van de pre-orders vrijgaven en een nieuwe FAQ online zette. De PS5-features van Horizon Forbidden West zijn gebonden aan de PS5-versie. Je krijgt de upgrade alleen als je de Digital Deluxe-editie koopt en die gaat je 80 euro kosten. De PS4-versie van Horizon Forbidden West is speelbaar op de PlayStation 5 via backwards compatibility, maar de PS5-features worden daarbij niet inbegrepen. Onlangs werd de releasedatum van Horizon Forbidden West bekendgemaakt. Bekijk hier de gameplay van Horizon Forbidden West getoond tijdens State of Play.

Horizon Forbidden West is beschikbaar vanaf 18 februari voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: PSU
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon: Forbidden West

Ontwikkelaar:

Guerrilla Games

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

18 februari 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord