Twelve Minutes

  • Ontwikkelaar Luis Antonio
  • Eerste releasedatum 19 augustus 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Interactieve game 12 Minutes toont perspectief

Een van de meest interessante perspectieven werd getoond in de trailer van de nieuwe game 12 Minutes. De trailer liet je de wereld van bovenaf zien en je kreeg een glimps van een mysterieus moord-verhaal.

De game is van schrijver Luis Antonio en moet een interactieve thriller worden. Als we de korte trailer mogen geloven, lijkt niets wat het is en zijn de hoofdrolspelers een stel dat elkaar door dik en dun steunt. Ze worden echter op de hielen gezeten door de politie. Maar de man zit vast een tijdsloop van twaalf minuten, vandaar de titel. Verder is nog niet veel bekend dus wellicht dat we in de komende tijd meer informatie krijgen.

12 Minutes komt binnenkort uit voor Xbox One en pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?