Trailer: 12 Minutes gameplay met commentaar vrijgegeven

Geplaatst: 11 mei 2021 13:05

Er is een gameplay trailer van zes minuten met commentaar van de ontwikkelaar voor het moord-mysterie 12 Minutes vrijgegeven.

De trailer geeft een snel overzicht met voorbeelden van acties die je kunt uitvoeren in de game. Game director Luis Antonio geeft in zijn commentaar nog wat meer details en inzicht in de wereld van 12 Minutes. In het begin van de game heb je de controle over een echtgenoot die een date night heeft met zijn vrouw, totdat er een politieagent aan de deur komt die zijn vrouw beschuldigd van de moord op haar vader een paar jaar eerder. Je komt uiteindelijk terecht in een tijdlus van twaalf minuten waarin je personage zich dingen begint te herinneren en de politieagent ervan moet weerhouden hem en zijn vrouw te vermoorden.

12 Minutes staat in de planning voor later dit jaar.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Twelve Minutes

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

19 augustus 2021

Ontwikkelaar

Luis Antonio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord