Jabba-missie in Star Wars Outlaws alleen voor Season Pass klanten

Geplaatst:

Star Wars Outlaws laat de laatste tijd aardig wat Tatooine-zand opwaaien en niet direct in de meest positieve zin. Nu Ubisoft de release datum van Star Wars Outlaws eindelijk heeft prijsgegeven en de pre-orders daarom wagenwijd open zet, beginnen andere zaken ook op te vallen. Zaken zoals Season Pass voordeeltjes. Want wie de Season Pass mee weet te smokkelen krijgt niet alleen drie dagen eerder toegang tot de game, maar ook een exclusieve missie waarin Jabba the Hutt zelf de opdrachtgever is.

In de missie genaamd Jabba's Gambit ontvangt Kay een klusje van Tatooine's favoriete mompelende homp vlees. ND-5 heeft namelijk nog een schuld open staan en Jabba zoekt te innen. Daar kan Kay dus mooi bij helpen.

Star Wars Outlaws3

Maar ja, als je oog in oog wil komen staan met Jabba the Hutt (geen familie van Pizza the Hutt overigens) dan kost je dat. Jabba's Gambit komt namelijk alleen beschikbaar wanneer je de Season Pass hebt en die zit alleen bij de Gold of Ultimate Edition van €110 en €130. En dat vinden een hele hoop mensen best een Hutt-streek van Ubisoft. Toekomstige content achter een Season Pass stoppen is nog enigszins begrijpelijk, maar een kant-en-klare missie achter een extra paywall van minstens vier tientjes frommelen, dat krijgt zelf Watto niet verkocht.

Wat vind jij van deze move? Laat het vooral weten in de comments.

Bron: Ubisoft
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2024

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord