Jak & Daxter: The Lost Frontier

  • Ontwikkelaar High Impact Games
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable
  • Gameliner score

Jak and Daxter keren terug

Het is alweer een tijd geleden dat we Jak en Daxter samen in actie hebben gezien, maar ze komen terug en wel in Jak and Daxter: The Lost Frontier. De game zal echter eind dit jaar alleen op PlayStation 2 en PlayStation Portable verschijnen.

De game wordt ontwikkeld door High Impact Games. Deze ontwikkelaar heeft echter geen ervaring met de Jak and Daxter serie, maar laten we hopen dat hun ervaring met de PlayStation Portable-games van Ratchet & Clank: Size Matters en Secret Agent Clank voldoende is om er een vette game van te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?