Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Vernieuwde PlayStation Plus uitgekomen in Europa

Geplaatst: 23 juni 2022 13:44

Wij en andere Europese landen kunnen aan de slag met het vernieuwde PlayStation Plus. De service is namelijk live gegaan.

Met de nieuwe PlayStation Plus kunnen gebruikers zich op verschillende niveaus abonneren. Zo heb je PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium. Met PlayStation Extra krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek van PlayStation 4 en 5-games en met Premium een hele lijst met klassieke PlayStation 3-games. Eerst werd er aangekondigd dat het alleen mogelijk was om de klassieke PlayStation 3-games in Europa in 50hz te spelen. Nu heeft Sony Europe bekendgemaakt dat de 60 hz NTSC-versies ook voor Europeanen beschikbaar is. De aankondiging is hieronder te lezen.

Het nieuwe PlayStation Plus-systeem is nu beschikbaar in Europa. Welke niveau heb je of wil je aanschaffen?

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jak & Daxter: The Lost Frontier

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 2, PlayStation Portable

Releasedatum

20 november 2009

Ontwikkelaar

High Impact Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord