Jak & Daxter: The Lost Frontier

  • Ontwikkelaar High Impact Games
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable
  • Gameliner score

Vernieuwde PlayStation Plus uitgekomen in Europa

Wij en andere Europese landen kunnen aan de slag met het vernieuwde PlayStation Plus. De service is namelijk live gegaan.

Met de nieuwe PlayStation Plus kunnen gebruikers zich op verschillende niveaus abonneren. Zo heb je PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium. Met PlayStation Extra krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek van PlayStation 4 en 5-games en met Premium een hele lijst met klassieke PlayStation 3-games. Eerst werd er aangekondigd dat het alleen mogelijk was om de klassieke PlayStation 3-games in Europa in 50hz te spelen. Nu heeft Sony Europe bekendgemaakt dat de 60 hz NTSC-versies ook voor Europeanen beschikbaar is. De aankondiging is hieronder te lezen.

Het nieuwe PlayStation Plus-systeem is nu beschikbaar in Europa. Welke niveau heb je of wil je aanschaffen?

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?