Sony kondigt nieuwe niveaus van PlayStation Plus aan

Er komt een update aan voor de abonnementsdienst PlayStation Plus. Sony gaat namelijk nieuwe opties voor leden van PlayStation Plus toevoegen, waarbij mensen onder andere toegang kunnen krijgen tot extra games.

Gisteren waren er al geruchten over nieuws over de abonnementsdienst van PlayStation. Nu is het nieuws officieel naar buiten gebracht. Met de nieuwe niveaus van PlayStation Plus krijgen leden drie opties met elk hun eigen voordelen. Het eerste niveau is Playstation Plus Essential, die dezelfde voordelen bied als je nu bij PlayStation Plus zou krijgen. Kies je voor Playstation Plus Extra, dan krijg je naast deze voordelen ook nog toegang tot 400 van de beste PlayStation 4 en PlayStation 5 games. Mocht je voor PlayStation Plus Premium kiezen, krijg je daar bovenop ook toegang tot extra 340 games. Dit zijn onder andere PlayStation 3 games via streaming en klassiekers van PlayStation, PlayStation 3 en PSP. Daarnaast krijg je bij dit niveau ook toegang exclusieve demo's. De nieuwe PlayStation niveaus zullen €59,99 tot €119,99 per jaar kosten.

De nieuwe versie van PlayStation Plus zal in juni beschikbaar worden. De komende tijd zal er meer informatie worden gedeeld.

BRON Sony

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?