Gerucht: PlayStation-abonnementsdienst wordt deze week onthuld

Het duurt mogelijk niet lang meer voordat er officieel nieuws naar buiten komt over een abonnementsdienst van PlayStation. Het nieuws zou deze week al naar buiten gebracht moeten worden.

Vorig jaar meldde Bloomberg dat PlayStation mogelijk werkt aan een Xbox Game Pass-tegenhanger. De dienst, die als codenaam 'Spartacus' heeft, zou meerdere niveaus bevatten die ieder hun eigen voordelen hebben. Onder andere PlayStation Plus en en PlayStation Now zouden middels deze gloednieuwe dienst samengevoegd worden. Destijds meldde Bloomberg dat de dienst in de lente van 2022 beschikbaar gemaakt zou worden. Inmiddels hebben we een paar mooie lentedagen achter de rug en heeft de barbecue in veel huishoudens alweer aangestaan. Een aankondiging zou dan ook imminent kunnen zijn. Bloomberg heeft vorige week een artikel naar buiten gebracht waarin ze melden dat dit inderdaad het geval is. De dienst zou mogelijk deze week al uit de doeken worden gedaan door Sony.

onbekend

Sony heeft tot op heden nog geen officiële aankondiging gedaan omtrent de PlayStation-abonnementsdienst.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?