ARK: Survival Evolved

  • Ontwikkelaar Studio Wildcard
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Survival
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van maart bekendgemaakt

Een nieuwe maand betekent weer een nieuwe lading aan PlayStation Plus-games. Dit zijn de titels die je deze maand gratis aan je collectie kunt toevoegen.

De PlayStation Plus-games van februari brachten een diverse line-up met zich mee. Ook deze maand krijg je weer een hoop verschillende PlayStation Plus-games voorgeschoteld. Laten we beginnen met de PlayStation 4-versie van ARK: Survival Evolved. Spelers met een PlayStation Plus-abonnement kunnen binnenkort gratis jagen, oogsten en voorwerpen craften in deze populaire MMO-survivalgame. Wie liever niet in het verleden blijft hangen, kan aan de slag met het futuristische Ghostrunner. Zo kun je alvast oefenen in de oorspronkelijke cyberpunk parkour-game voordat Ghostrunner 2 in de winkelschappen ligt. Let wel op: Ghostrunner is alleen gratis beschikbaar voor PlayStation 5-bezitters. Gelukkig worden PlayStation 4-bezitters niet aan de kant geschoven. Zij kunnen ook aan de slag met Team Sonic Racing. Deze Mario Kart-kloon staat garant voor een hoop pret met een groep vrienden en een kratje bier erbij. Sony sluit de PlayStation Plus-games van maart af met een knaller. Als bonus kunnen PlayStation 4 en 5-bezitters namelijk Ghost of Tsushima: Legends kosteloos downloaden.

onbekend

Je kunt de PlayStation Plus-games van maart vanaf 1 maart gratis downloaden. De PlayStation Plus-games van vorige maand zijn slechts tot en met 28 februari gratis beschikbaar.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?