Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus-games voor februari

Geplaatst:

De PlayStation Plus-games van februari staan in de wachtrij. Ook in de kortste maand van het jaar staan er weer een aantal nieuwe titels op leden te wachten.

Vorige maand brachten de PlayStation Plus-games titels als Dirt 5 en Persona 5 Strikers met zich mee. In februari staan er drie hele andere games klaar om gedownload te worden. De eerste game is EA Sports UFC 4. In deze vechtgame laat je je tegenstanders alle hoeken van de ring zien. Je bouwt als groentje je weg naar boven om uiteindelijk als onbetwiste winnaar uit de bus te komen. Sla je liever geen mensen kapot, maar heb je er geen problemen mee om skeletten en draken neer te halen? Dan is het schietspel Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure misschien iets voor jou. Hou er dan wel rekening mee dat alleen de PlayStation 4-versie van de game onder PlayStation Plus valt. Word je moe van alle agressieve games? Dan past de laatste PlayStation Plus-game van februari, Planet Coaster: Console Edition, misschien iets meer in jouw straatje. In deze simulatiegame bouw je de achtbanen van je dromen. Helaas valt hier de PlayStation 4-versie van de game buiten PlayStation Plus. Je moet dus een PlayStation 5 in huis hebben om van deze gratis download te profiteren.

De PlayStation Plus-games van februari zijn te downloaden vanaf 1 februari. Je hebt tot die dag om de PlayStation Plus-games van januari binnen te harken.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Coaster

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 november 2016

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord