Planet Coaster

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 17 november 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus-games voor februari

De PlayStation Plus-games van februari staan in de wachtrij. Ook in de kortste maand van het jaar staan er weer een aantal nieuwe titels op leden te wachten.

Vorige maand brachten de PlayStation Plus-games titels als Dirt 5 en Persona 5 Strikers met zich mee. In februari staan er drie hele andere games klaar om gedownload te worden. De eerste game is EA Sports UFC 4. In deze vechtgame laat je je tegenstanders alle hoeken van de ring zien. Je bouwt als groentje je weg naar boven om uiteindelijk als onbetwiste winnaar uit de bus te komen. Sla je liever geen mensen kapot, maar heb je er geen problemen mee om skeletten en draken neer te halen? Dan is het schietspel Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure misschien iets voor jou. Hou er dan wel rekening mee dat alleen de PlayStation 4-versie van de game onder PlayStation Plus valt. Word je moe van alle agressieve games? Dan past de laatste PlayStation Plus-game van februari, Planet Coaster: Console Edition, misschien iets meer in jouw straatje. In deze simulatiegame bouw je de achtbanen van je dromen. Helaas valt hier de PlayStation 4-versie van de game buiten PlayStation Plus. Je moet dus een PlayStation 5 in huis hebben om van deze gratis download te profiteren.

onbekend

De PlayStation Plus-games van februari zijn te downloaden vanaf 1 februari. Je hebt tot die dag om de PlayStation Plus-games van januari binnen te harken.

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?