Planet Coaster: Console Edition Ghostbusters DLC

Geplaatst:

Planet Coaster: Console Edition krijgt deze week een Ghostbusters DLC pakket. Vanaf 29 april komen de enge attracties naar de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S.

De uitbreiding bevat een gloednieuwe verhaallijn met de stemmen van de originele acteurs uit Ghostbusters Dan Ackroyd en William Atherton. Andere bekenden die we tegenkomen in de uitbreiding zijn de ECTO-1, de Slimer, Stay Puft Marshmallow Man en nog veel meer. Je kunt je gehele park een make-over geven in Ghostbuster-stijl. Er is een RollerGhoster, een nieuwe attractie in slijm-thema, de Ghostbuster Experience, waar bezoekers van het park zoveel mogelijk geesten moeten verslaan om diverse prijzen te winnen, en nog veel meer nieuwe ervaringen om aan je park toe te voegen. Naast de Ghostbusters uitbreiding krijgt de game ook een nieuw Studios pakket. Dit pakket bevat meer dan 90 blauwdrukken, honderden nieuwe decoratieve voorwerpen en drie nieuwe attracties voor jouw pretpark. Eerder dit jaar kreeg Planet Coaster: Console Edition ook twee nieuwe DLC's: Vintage en World Fair.

De Planet Coaster: Console Edition Ghostbusters DLC is vanaf 29 april beschikbaar.

Bron: Planet Coaster YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Coaster

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 november 2016

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord