Planet Coaster: Console Edition krijgt twee DLC's

Geplaatst:
Aangepast: 25 februari 2021 15:04

Planet Coaster: Console Edition krijgt er twee nieuwe DLC's bij: Vintage en World's Fair, die zowel in een bundel als afzonderlijk van elkaar te koop zijn.

Deze twee DLC's zijn de grootste uitbreiding die de game ooit heeft gekregen. Je krijgt toegang tot tien nieuwe attracties, 250 nieuwe blauwdrukken en meer dan 900 nieuwe winkels, faciliteiten, gebouwen en decoratieve voorwerpen. De Vintage DLC brengt je terug naar de 20ste eeuw, toen pretparken pas net een ding werden. Verwacht dus veel houten achtbanen en draaimolens. Het zijn misschien niet de meest snelle en gekke attracties, maar ze geven je wel mooi een gevoel bij een vroegere tijd. Met deze DLC kun je ook barbershops, trapeze artiesten en Victoriaanse decoraties toevoegen aan je pretpark. De World's Fair DLC geeft je de mogelijkheid om een Disney Land-achtig park in elkaar te zetten. Je kunt een aantal verschillende landen bezoeken, waaronder het VK, China, de VS, Mexico, Marokko en nog een aantal Europese landen. Elke locatie heeft unieke decoratieve voorwerpen die je kunt neerzetten.

Vintage en World's Fair zijn nu verkrijgbaar.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Coaster

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 november 2016

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord