ARK: Survival Evolved overspoeld met negatieve reviews

Geplaatst:
Aangepast: 5 april 2023 23:06

Ontwikkelaar Studio Wildcard heeft de woede op de hals gehaald van de ARK: Survival Evolved fans. Via de reviewpagina van Steam uiten zij massaal hun onvrede over de aangekondigde update.

Spelers van ARK: Survival Evolved komen er maar bekaaid vanaf en daar zijn ze op zijn zachtst gezegd niet blij mee. De game krijgt van ontwikkelaar Studio Wildcard een Unreal Engine 5 update, maar daar wil de ontwikkelaar wel duiten voor zien. Alle spelers moeten dus betalen voor de upgrade. De beslissing om de originele versie uit de lucht te halen werkt ook als een rode lap op een stier. Zo dwingen ze bij Studio Wildcard spelers eigenlijk om verplicht geld uit te geven voor de upgrade als ze ARK: Survival Evolved nog willen blijven spelen. Deze aankondiging is niet goed gevallen en spelers uiten en masse hun onvrede op de reviewpagina van Steam.

ARK Survival Evolved upgrade Steam

ARK: Survival Evolved is nu beschikbaar op Nintendo Switch, mobiel, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc via Steam.

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARK: Survival Evolved

Series

-

Uitgever

Studio Wildcard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

29 augustus 2017

Ontwikkelaar

Studio Wildcard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord