Studio Wildcard stelt ARK-fans opnieuw teleur

Geplaatst:
Aangepast: 11 april 2023 12:03

Studio Wildcard heeft de community van ARK boos gemaakt en wil dit graag recht zetten. Maar de manier waarop ze dat proberen zet alleen maar meer kwaad bloed onder de fans.

Ontwikkelaar Studio Wildcard heeft plannen om de servers van ARK uit de lucht te halen. Een grote hoeveelheid fans die de game vandaag de dag nog met regelmaat spelen hebben zich verzet tegen deze plannen. Dit deden ze door negatieve reviews bij ARK: Survival Evolved op Steam achter te laten. Het alternatief is namelijk dat zij de Unreal 5-versie van ARK opnieuw moeten kopen om de game weer te kunnen spelen. Dit terwijl ze al hebben betaald voor de game. Hier kregen ze dan wel ARK 2 bij, alleen die game is nog lang niet uit. In het aanbod was ook geen ruimte voor de uitbreidingen.

De kritiek op de handelswijze van Studio Wildcard is niet aan dovenmansoren gericht en daarom hebben ze besloten iets te veranderen. ARK 2 wordt uit de bundel gehaald en ingeruild voor alle uitbreidingen die tot dusver zijn uitgekomen. Dit komt echter wel met een prijs, want mensen moeten nu een tientje extra betalen om deze bundel aan te gaan schaffen en daarmee kan Studio Wildcard wederom rekenen op boze reacties. En dan moet je ARK 2 dus wel nog los aanschaffen tegen de tijd dat die uitkomt.

ARK2 ARK Survival Evolved

Wat vind jij van de handelswijze van Studio Wildcard? Zie jij liever ARK 2 in de bundel zitten of alle uitbreidingen? Of had je het liever helemaal anders gezien?

Bron: Studio Wildcard
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARK: Survival Evolved

Series

-

Uitgever

Studio Wildcard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

29 augustus 2017

Ontwikkelaar

Studio Wildcard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord