007: Quantum of Solace

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

James Bond 007: Quantum of Solace van film naar game

In een video waar we achter de schermen van James Bond 007: Quantum of Solace mogen kijken, zien we hoe het proces van film naar game in zijn werk gaat. In de video wordt gepraat over de acteur Daniel Craig, die voor het eerst in een James Bond game gezet moest worden. Ook wordt er verteld dat dit de eerste next-gen Bond game is, en dat er daardoor veel nieuwe dingen in de game zitten die je in de voorgaande delen nog nooit hebt gezien.

Je kunt nog meer zien in de video hieronder. De game komt uit op 4 november 2008 op vrijwel alle huidige consoles en handhelds.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?