Kena: Bridge of Spirits komt naar Xbox

-

In augustus kunnen Xbox-spelers eindelijk aan de slag met Kena: Bridge of Spirits. Dit maakt ontwikkelaar Ember Labs bekend met een nieuwe trailer.

De avonturengame met de Disney/Pixar-achtige visuals is al een tijdje uit, maar gaat toch nog voor de Xbox-consoles uitkomen. Het lange wachten wordt beloond en als bedankje voor het geduld heeft Ember Labs wat exclusieve content voor de Xbox-gamers in petto. Denk hierbij aan piratenhoedjes voor de Rot en de unieke Kena Staff en Golden Rot Skin. Reis mee met Kena, een jonge geestengids op een zoektocht naar het mysterieuze verhaal rond de ondergang van haar dorp. Laat de lieve uitstraling je niet verrassen, want Kena: Bridge of Spirit schotelt genoeg pitte combat-scenario's voor.

Check hier onze Kena: Bridge of Spirits review.

Kena: Bridge of Spirits is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation-consoles. Vanaf 15 augustus is de avonturengame te spelen op de Xbox Series X|S en Xbox One.

Bron: Ember Labs
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kena: Bridge of Spirits

Ontwikkelaar:

Ember Lab

Uitgever:

Ember Lab

Release:

21 september 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord