Kena: Bridge of Spirits

  • Ontwikkelaar Ember Lab
  • Eerste releasedatum 21 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Kena: Bridge of Spirits krijgt grote update en Steam-release

Kena: Bridge of Spirits krijgt binnenkort een grote update en komt uit op Steam. Dat heeft ontwikkelaar
Ember Lab bekendgemaakt via IGN.

De actie-avonturengame verscheen vorig jaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en de Epic Games Store. In Celine's review van Kena: Bridge of Spirits was ze zeer positief. Nu bijna een jaar na de release krijgt de game een grote update. De update bevat onder andere een New Game+-modus, Charmstones die Kena nieuwe vaardigheden geeft, nieuwe outfits en de Spirit Guide Trials-modus. In de Spirit Guide Trials kan je verschillende uitdagingen met Kena doen. Zo heb je hindernisbanen, Wave Defenses en Boss Reflects. Als laatste kondigde Ember Lab aan dat 27 september, naast het verschijnen van de update, Kena: Bridge of Spirits ook uitkomt op Steam. De trailer van de update is hieronder te bekijken.

Kena: Bridge of Spirits is nu beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5 en de Epic Games Store. 27 september verschijnt de game ook op Steam samen met de update.

BRON IGN

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?