Trailer: Kena: Bridge of Spirits krijgt grote update en Steam-release

Geplaatst: 19 augustus 2022 16:37

Kena: Bridge of Spirits krijgt binnenkort een grote update en komt uit op Steam. Dat heeft ontwikkelaar
Ember Lab bekendgemaakt via IGN.

De actie-avonturengame verscheen vorig jaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en de Epic Games Store. In Celine's review van Kena: Bridge of Spirits was ze zeer positief. Nu bijna een jaar na de release krijgt de game een grote update. De update bevat onder andere een New Game+-modus, Charmstones die Kena nieuwe vaardigheden geeft, nieuwe outfits en de Spirit Guide Trials-modus. In de Spirit Guide Trials kan je verschillende uitdagingen met Kena doen. Zo heb je hindernisbanen, Wave Defenses en Boss Reflects. Als laatste kondigde Ember Lab aan dat 27 september, naast het verschijnen van de update, Kena: Bridge of Spirits ook uitkomt op Steam. De trailer van de update is hieronder te bekijken.

Kena: Bridge of Spirits is nu beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5 en de Epic Games Store. 27 september verschijnt de game ook op Steam samen met de update.

Bron: IGN

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kena: Bridge of Spirits

Series

-

Uitgever

Ember Lab

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

21 september 2021

Ontwikkelaar

Ember Lab

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord