Kerbal Space Program 2

  • Ontwikkelaar Intercept Games
  • Eerste releasedatum Q1 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Kerbal Space Program 2 uitgesteld

Stond je nou te springen om uit te testen hoe moeilijk het is een diploma te behalen in ruimtevaarttechniek? Helaas moet je nog iets langer wachten, want Kerbal Space Program 2 is uitgesteld.

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets vernomen hebben van de simulatiegame Kerbal Space Program 2. Ontwikkelaar Intercept Games kwam recentelijk met een update. Ze hebben ervoor gekozen om het vervolg op de cultklassieker uit te stellen. Ze geven aan dat de game ontzettend complex in elkaar steekt en dat ze nog wat meer tijd nodig hebben om ervoor te zorgen dat de game niet opblaast, zoals een slordig in elkaar gestoken raket. Nate Simpson, creative director, deelt complimenten uit aan het team, die hij ontzettend gepassioneerd noemt. Hij belooft dat er spoedig meer updates volgen over Kerbal Space Program 2.

Kerbal Space Program 2 verschijnt in vroeg 2023 voor de pc. Een releasedatum voor de console-versie volgt nog.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?