Trailer: Kerbal Space Program 2 volgende week in Early Access

Geplaatst:

Kerbal Space Program 2 heeft eindelijk een releasedatum. De game verschijnt volgende week in de Early Access.

Kerbal Space Program 2, het vervolg op de bekende ruimtesimulatiegame Kerbal Space Program, werd tijdens gamescom 2019 al aangekondigd. De eerste game verscheen al in 2011, dus fans hebben lang op de aankondiging moeten wachten. Helaas duurt de ontwikkeling van Kerbal Space Program 2 ook langer dan gehoopt. Aanvankelijk moest de game begin 2020 al verschijnen. Sinds de aankondiging is Kerbal Space Program 2 echter al meerdere malen uitgesteld. Nu is er eindelijk goed nieuws voor onze astronauten. Volgende week verschijnt Kerbal Space Program 2 namelijk in de Early Access op pc.

Kerbal Space Program 2 is vanaf 24 februari beschikbaar in de Early Access voor pc. De versie voor de PlayStation 5 en Xbox Series laat nog op zich wachten.

Bron: Private Division
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kerbal Space Program 2

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

Q1 2023

Ontwikkelaar

Intercept Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord