Killer Instinct gaat verhuizen naar nieuwe servers

Geplaatst:

Ondanks dat Killer Instinct al tien jaar te spelen is, wil ontwikkelaar Iron Galaxy nog geen afscheid nemen. Daarom gaat de vechtgame verhuizen naar nieuwe servers.

In een blogpost geeft Iron Galaxy aan dat het de afgelopen vijf jaar een flink karwei is geweest om Killer Instinct draaiende te houden. Dit komt voornamelijk omdat de vechtgame nog steeds draait op legacy servers. Er is daarom besloten om de game te verkassen naar de services van PlayFab. Dit is echter geen eenvoudige taak en spelers kunnen wat ongeregeldheden tegenkomen. Zo kan het voorkomen dat spelers langer moeten wachten om de game in te laden en is het niet mogelijk voor Xbox-spelers om op dit moment KI-Gold te kopen. Echter betekenen deze ingrepen wel dat spelers nog een langere tijd kunnen genieten van Killer Instinct. De verhuizing kan in totaal nog een paar maanden duren.

Killer Instinct servers1

Killer Instinct is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles.

Bron: Killer Instinct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Killer Instinct

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

22 november 2013

Ontwikkelaar

Iron Galaxy Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord