Vier feest met Killer Instinct Anniversary Edition

Geplaatst:

Zeg maar dag tegen Killer Instinct Definitive Edition! Om het jubileum te vieren staat de vervanger klaar: Killer Instinct Anniversary Edition.

Ja, je kan het een verrassing noemen ter kaliber van een ULTRA COMBO. Killer Instinct is terug en klaar om te matten op de nieuwste generatie Xbox-consoles. Killer Instinct Anniversary Edition is de versie die vol zit met alle DLC-personages en premium content die ooit uitgebracht is. Mocht je liever de game uit willen proberen, dan is dat ook mogelijk via de Killer Instinct Base Game - deze editie is namelijk free-to-play. Iedereen die de Killer Instinct Definitive Edition in huis heeft ontvangt de Killer Instinct Anniversary Edition gratis en automatisch. Echter, de Killer Instinct App en de klassieke Xbox-games worden niet overgezet. Mocht je Killer Instinct Definitive Edition in bezit hebben, kun je deze software gelukkig nog wel downloaden.

Ben jij klaar om weer een C-C-C-COMBO BREAKER te droppen? Laat het ons weten!

Bron: Killer Instinct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Killer Instinct

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

22 november 2013

Ontwikkelaar

Iron Galaxy Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord