Klassieker in een nieuw jasje: Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged

-

De old-school gamers onder ons weten hoe belangrijk dit is. Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged komt volgende maand uit!

Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged is de vernieuwde versie van de klassieker uit 1996. Spelers kunnen rekenen op een 4K-resolutie en verbeterde audio. De heldhaftige Amerikaan George Stobbart en de stoere journalist Nico Collard duiken een mysterieus avontuur in, waar ze al snel te maken krijgen met diverse gevaren en eeuwenoude samenzweringen. Broken Sword - Shadow of the Templars was een bijzonder invloedrijke game destijds. De remaster van het point & click avontuur heeft de Kickstarter succesvol doorlopen en maakt zich nu klaar voor een release. PlayStation krijgt de eer om de Release Date Trailer de wereld in te helpen, al gaan we er wel vanuit dat de release voor alle platformen op hetzelfde moment plaatsvindt.

Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged is beschikbaar vanaf 19 september voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: PlayStation / Revolution Software
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged

Ontwikkelaar:

Revolution Software

Uitgever:

-

Release:

19 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

17 augustus 2024 om 09:44

Paris in the fall, the last months of the year, at the end of the millenium. The city holds many memories for me, of cafes, of music, of love, and of death...

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

19 augustus 2024 om 09:45

@KorstjeDeClown Dit is een quote neem ik aan?

Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

20 augustus 2024 om 08:44

@RudeRudeson het is maar een detail, maar het is wel de bekendste openingszin in de history van Broken Sword. Only old people will get it

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord