NBA 2K20

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 6 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Kobe Bryant wordt herdacht in NBA 2K20 na helikoptercrash

Basketballegende Kobe Bryant wordt na zijn fatale helikoptervlucht uitgebreid herdacht. Ook in de bekende basketbalgame NBA 2K20 wordt stilgestaan bij het overlijden van de oud-basketballer.

Gisteravond werd bekendgemaakt dat Kobe Bryant (41) samen met zijn dochtertje (13) is omgekomen bij een helikoptercrash. De oud-basketballer gold tijdens zijn carrière als de opvolger van Michael Jordan en maakte furore bij de Los Angeles Lakers waar hij zijn volledige loopbaan (1996 - 2016) heeft gespeeld. In deze periode wist hij samen met zijn team vijf keer het NBA-kampioenschap te winnen. 2K heeft al snel het inlogscherm van NBA 2K20 aangepast. Als je nu inlogt in de game zie je een grote in memoriam ter ere van één van de grootste basketballegendes ooit.

Kobe Bryant laat zijn vrouw en drie dochters na.

BRON Barstool Gametime

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?