Kojima claimt geen MGS-funds gebruikt te hebben voor P.T.

Geplaatst: 25 juni 2020 13:13
Aangepast: 25 juni 2020 13:34

Kojima Productions gaf onlangs een officieel statement af, waarin ze claimen geen geld dat bedoeld was voor Metal Gear Solid V gebruikt te hebben voor het maken van P.T.

Hideo Kojima en Konami waren altijd een goed team, maar dat veranderde uiteindelijk nogal. Er werd veel gespeculeerd over de reden dat het fout ging tussen de gamestudio en Kojima. Één van de theorieën opperde dat Kojima geld had gebruikt voor P.T. dat eigenlijk bedoeld was voor het ontwikkelen van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. De reden die officieel werd gegeven was dat Konami meer wilde gaan focussen op mobile games in plaats van console games en dat Kojima het er niet mee eens was. Maar Hideo Kojima's naam werd zelfs van de cover van de Metal Gear-game gehaald. Dat wijst wel op meer dan een 'kleine ruzie'. Kojima Productions gaf in een officieel statement aan dat deze beschuldigingen vals zijn en dat dit niet de reden was van de beëindiging van de samenwerking.

Kojima Productions gaf op 24 juni 2020 het statement af.

Bron: Gamerant

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Series

-

Uitgever

Konami

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 september 2015

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord