Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 1 september 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Metal Gear 5 aankondiging niet ver weg

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots betekent (waarschijnlijk) het einde voor Solid Snake, maar dat de franchise nog vol leven zit benadrukt PlayStation: The Official Magazine. In hun laatste editie hebben ze het gerucht tot leven geroepen dat Konami al redelijk ver zou zijn met de ontwikkeling van Metal Gear 5.

Na Metal Gear Solid Touch, dat op 19 maart in de App Store voor de iPod Touch en iPhone verschijnt, zou Konami vrij snel een aankondiging doen van een nieuw deel in de serie. Waarschijnlijk gebeurt dit in april of mei al, volgens het eerder genoemde blad.

Kojima, de geestelijk vader van Metal Gear Solid, zou niet de rol van "director" op zich genomen hebben. Hij heeft zelf geen commentaar gegeven, maar het lijkt dat hij te druk is met een Metal Gear spin-off - Max Savage, een game gebaseerd op een droom van Big Boss.

Vooralsnog is het afwachten geblazen. In de tussentijd kan je de "Metal Gear verhalen" van zowel Wouter als Peter doorlezen in "Gameseries Metal Gear Solid - Deel 1" of de zeer lovende review bewonderen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?