L.A. Noire devs werken aan game genaamd Sowden House

-

Lang hebben we op 'X for doubt' moeten drukken wanneer het om een nieuwe game van het voormalige Team Bondi ging, maar die twijfel lijkt door de Australische composer en artieste Freya Garbett te worden weggenomen. Video Games Deluxe - een studio bestaande uit voormalig L.A. Noire ontwikkelaars - is bezig met een Sowden House, een game die behoorlijk wat raakvlak lijkt te hebben met de spraakmakende Rockstar game uit 2011.

Garbett laat op haat Instagram weten dat Sowden House een psychologische thriller betreft, gesitueerd in het Los Angeles van de jaren '40. Volgens de muzikante is Sowden House een game die je mentale gezondheid aardig op de proef gaat stellen, al is dat een claim die al door vele andere psychologische horror games is geopperd.

LA Noire Black Dahlia

Zoals de titel Sowden House al doet vermoeden, gaat de game aardig wat raakvlak hebben met L.A. Noire, welke ook uit het Black Dahlia murder vaatje tapte. Sowden House is namelijk het huis waar volgens Steve Hodel - die in zijn boek Black Dahlia Avenger beweerde dat zijn vader het Black Dahlia slachtoffer Elizabeth Short heeft vermoord - de gruweldaden hebben plaatsgevonden.

Mocht je net als ik nu wel heel erg benieuwd zijn geraakt naat Sowden House, houd dan Gameliner goed in de gaten. Onze eigen detectives laten deze zaak niet rusten tot we de onderste steen boven hebben gekregen.

Bron: Instagram
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot L.A. Noire

Ontwikkelaar:

Team Bondi

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

17 mei 2011

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
PS4
XONE
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord