Warhammer: Chaosbane

  • Ontwikkelaar EKO Software
  • Eerste releasedatum 4 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Laatste karakter Warhammer: Chaosbane onthuld

Het laatste karakter van de opkomende game Warhammer: Choasbane is onthuld. Na de bekendmaking van de Soldier Konrad Vollen, de Mage Elontir en de Dwarf Slayer Bragi Axebiter is hier nu de Wood Elf: Elessa. Zij is daarmee het laatst speelbare personage dat onthuld wordt.

De Wood Elf Elessa is een behendig personage dat zich specialiseert in aanvallen en vaardigheden die schade toebrengen die aanhouden. Verder kan ze bosgeesten genaamd Dryads oproepen om haar te helpen tijdens de gevechten. Bekijk hieronder de gameplaytrailer van Alessa:

Warhammer: Chaosbane is een actie-RPG en de eerste hack-and-slash game van de franchise. Het spel speelt zich af in de wereld van Warhammer Fantasy Battles. De wereld woedt zich in oorlog tegen de Chaos en de plekken in de wereld zijn voor fans van de franchise bekend terrein.

Warhammer: Chaosbane is vanaf 4 juni verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor mensen die de Digital Deluxe Editon of de Magnus Edition pre-orderen is de game vanaf 31 mei speelbaar.

BRON Bigben Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?