Langverwachte 1.6 update Stardew Valley komt dit jaar

Geplaatst:
Aangepast: 27 januari 2024 11:02

Eric "ConcernedApe" Barone, de maker van Stardew Valley, heeft onthuld hoever de ontwikkeling van de langverwachte Update 1.6 nu is. Hoewel er geen releasedatum is gegeven, liet de maker al wel weten dat de update zich nu in de laatste fase bevindt. En dat stemt de community van de populaire farm-game blij.

De Stardew Valley-community is al een tijdje op de hoogte van Update 1.6, waarbij de maker ons heeft laten watertanden met cryptische tweets. Wat begon als een bescheiden idee, liep het afgelopen jaar wat uit hand. ConcernedApe deed zelfs een stap terug bij andere projecten om te kunnen leveren. Update 1.6 krijgt nieuwe items, festivals, boeiende dialogen en de langverwachte achtspeler multiplayer.

In een post op X heeft ConcernedApe gesproken over de aankomende Update 1.6 voor Stardew Valley. De ontwikkelaar heeft nieuwe content aan de game toegevoegd en bevindt zich nu in de "bugfix- en polijstfase" van de ontwikkeling. Hoewel de duur van deze fase onduidelijk is, suggereert de bewoording van de post dat dit de laatste fase is voordat Update 1.6 wordt uitgebracht. Naast het verstrekken van een ontwikkelingsupdate, bedankte ConcernedApe de community voor haar geduld en onthulde hij dat de omvang van het project groter was geworden dan verwacht.

ConcernedApe's aankondiging werd zoals verwacht met veel enthousiasme ontvangen door de Stardew Valley-community. Binnen enkele uren ontving de tweet al meer dan 90 duizend likes. Sommige fans vroegen via X of Update 1.6 nog dit jaar zou verschijnen, waarop ConcernedApe resoluut 'ja' antwoordde.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord