Last Oasis

  • Ontwikkelaar Donkey Crew
  • Eerste releasedatum 3 september 2019
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Last Oasis servers offline gehaald en bieden terugbetaling

De servers van survival game Last Oasis zijn offline gehaald. De ontwikkelaars bieden een terugbetaling aan iedereen die de game gespeeld heeft.

Last Oasis kampte al met server problemen sinds de officiële release. De spelers konden niet verbinden met de game en hadden daardoor een slechte ervaring. De ontwikkelaars hebben daarom besloten de server compleet te sluiten, zodat ze research kunnen doen naar het probleem. Donkey Crew was het ook eens met de klachten over de game en bieden daarom een terugbetaling aan. Het maakt niet uit hoeveel je gespeeld hebt, je kan je geld terugkrijgen. Ze bieden hun excuses aan en hopen dat de problemen opgelost kunnen worden in de aankomende dagen.

Last Oasis is recentelijk uitgekomen voor de pc. De servers zijn hopelijk weer stabiel over één week.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?