Last Oasis

  • Ontwikkelaar Donkey Crew
  • Eerste releasedatum 3 september 2019
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Gameplaytrailer Last Oasis onthuld tijdens E3

De MMORPG Last Oasis maakte tijdens de E3 presentatie van de PC Gaming Show zijn opwachting en werd tevens voorzien van een gameplay trailer.

In Last Oasis spelen nomaden een grote rol en zijn vooral de vervoersmiddelen heel opvallend. De grote houten bouwerken lijken zeer geïnspireerd te zijn op de welbekende strandbeesten van kunstenaar Theo Jansen, die zich voortbewegen op de wind die over de stranden waait. Last Oasis gaat krijgt in september de Early Acces status.

Last Oasis verschijnt op 3 september voor pc.

BRON PC Gamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?