Guitar Hero: Aerosmith

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 11 juni 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Late demo van Guitar Hero: Aerosmith

De game Guitar Hero: Aerosmith krijgt nog een demo. Alhoewel het spel al een tijdje uit is, kunnen we binnenkort op de Xbox 360 en PlayStation 3 toch nog gaan rocken op een paar nummers.

De demo bevat in totaal vier nummers, namelijk "Sweet Emotion" en "Dream On" van Aerosmith. De overige twee zijn "Walk This Way" van Run DMC en "I Hate Myself for Loving You" van Joan Jett and the Blackhearts.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?