Guitar Hero: Aerosmith

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 11 juni 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Slaap zacht in de nieuwe Guitar Hero Metallica trailer

Guitar Hero: Metallica is, na Aerosmith, de tweede band die zijn eigen Guitar Hero krijgt. In de game zullen veel van Metallica's klassiekers komen, maar ook bands die Metallica geïnspireerd hebben.

Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen waarin we een van deze klassiekers zijn. Enter Sandman zal onder andere te spelen zijn in deze game. Scroll naar beneden om het filmpje te bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?