Race Pro

  • Ontwikkelaar SimBin Development Team
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Launch trailer Race Pro snelt voorbij

Nog maar één nachtje slapen, en dan kunnen we aan de slag met de nieuwste game van SimBin. Ik heb het natuurlijk over de nieuwe racegame Race Pro, volgens de ontwikkelaars de eerste echte simulatie racer op de Xbox 360.

Aangezien de game morgen wordt gereleased, is er vandaag alvast een launch trailer verschenen, die het succes van Race Pro in moet leiden. Of het ook echt een succesgame gaat worden moeten we natuurlijk nog zien. Verwacht in ieder geval binnenkort een review over deze game, hier op Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?