Race Pro

  • Ontwikkelaar SimBin Development Team
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

RACE Pro toch nog 'n beetje dit jaar

Balen voor de raceliefhebbers toen we te horen kregen dat RACE Pro het niet zou halen om in 2008 te verschijnen. Toch komt Atari met een klein goedmakertje.

Tegen de kerstdagen mogen we namelijk nog een demo van de racesim verwachten. In de demo kun je zowel on- als offline een voorproefje nemen op wat gaat komen. Ach ja, beter iets, dan niets...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?