Colin McRae: DiRT 2

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 3 december 2009
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Launch van DiRT 2 krijgt grote aandacht in Londen

Over acht dagen is het zover. Dan komt het langverwachte DiRT 2 uit in Europa, en kunnen we opnieuw over rally-circuits gaan racen. Om de release van de game te vieren, wordt op 10 september in Londen een feest gehouden, met onder andere optredens van artiesten wiens liedjes ook in de soundtrack van de game voorkomen.

Eén minpunt van het feestje is dus dat het niet direct om de hoek ligt, maar een ander obstakel zijn de kaartjes voor het festijn. Deze zijn namelijk nergens te koop, maar alleen te winnen via NME en NME Radio, en alleen deze week. Wil je dus graag naar dit evenement toe, en kan je ook, dan kun je natuurlijk altijd een poging wagen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?