League of Legends krijgt geanimeerde serie: Arcane

Geplaatst:
Aangepast: 16 oktober 2019 19:20

League of Legends krijgt een geanimeerde serie, zo kondigde Riot Games aan tijdens de stream om het 10-jarige jubileum van de game te vieren. De serie gaat Arcane heten.

De aankondiging kwam samen met een trailer. In de trailer zie je eerder geanimeerde projecten van League of Legends. Zo zien we bekende videoclips langskomen zoals bijvoorbeeld die van KDA welke vorig jaar viraal ging. Daarna licht de trailer een tipje van de sluier op over hun nieuwe animatieproject. Het verhaal volgt de oorsprong van twee iconische personages. Arcane speelt zich af in Piltover en het ondergrondse van Zaun. Aan het einde zie en hoor je een mysterieus persoon lachen, maar haar lange vlechten verraden eigenlijk al dat dit waarschijnlijk Jinx is.

De geanimeerde serie Arcane staat gepland voor 2020.

Bron: League of Legends
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord