Destroy All Humans! - Clone Carnage

  • Ontwikkelaar THQ
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Xbox Series
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Leak: Destroy All Humans! - Clone Carnage gelekt

We krijgen een nieuwe Destroy All Humans!-game. In de Microsoft Store is namelijk Destroy All Humans! - Clone Carnage gelekt.

Het is de meest betrouwbare lekker in gameland. De Microsoft Store is wederom verantwoordelijk voor een vroegtijdige aankondiging. Grappig genoeg was de sequel Destroy All Humans! 2: Reprobed ook te vroeg onthuld. Destroy All Humans! - Clone Carnage is echter andere koek. Deze game is technisch gezien een opzichzelfstaande DLC van de eerste Destroy All Humans!-game. Het introduceert een multiplayer-modus, waarbij je samen met drie andere aliens mensen gaat uitroeien. Ook is er splitscreen co-op aanwezig. Je kunt straks vier verschillende gamemodi spelen, namelijk Rampage, Armageddon, Race en Abduction. Deze modi zijn speelbaar op zes verschillende maps.

Benieuwd of deze franchise in een nieuw jasje iets voor jou is? Bekijk dan hier onze review van Destroy All Humans! en maak je klaar om in je UFO te vliegen.

Wanneer Destroy All Humans! - Clone Carnage verschijnt is nog onbekend. Wel weten we in ieder geval zeker dat de game naar de Xbox-consoles komt.

BRON Microsoft Store

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?