Leak: Destroy All Humans! - Clone Carnage gelekt

Geplaatst:

We krijgen een nieuwe Destroy All Humans!-game. In de Microsoft Store is namelijk Destroy All Humans! - Clone Carnage gelekt.

Het is de meest betrouwbare lekker in gameland. De Microsoft Store is wederom verantwoordelijk voor een vroegtijdige aankondiging. Grappig genoeg was de sequel Destroy All Humans! 2: Reprobed ook te vroeg onthuld. Destroy All Humans! - Clone Carnage is echter andere koek. Deze game is technisch gezien een opzichzelfstaande DLC van de eerste Destroy All Humans!-game. Het introduceert een multiplayer-modus, waarbij je samen met drie andere aliens mensen gaat uitroeien. Ook is er splitscreen co-op aanwezig. Je kunt straks vier verschillende gamemodi spelen, namelijk Rampage, Armageddon, Race en Abduction. Deze modi zijn speelbaar op zes verschillende maps.

Benieuwd of deze franchise in een nieuw jasje iets voor jou is? Bekijk dan hier onze review van Destroy All Humans! en maak je klaar om in je UFO te vliegen.

Destroy All Humans  Clone Carnage leak Xbox 1Destroy All Humans  Clone Carnage leak Xbox 1Destroy All Humans  Clone Carnage leak Xbox 1Destroy All Humans  Clone Carnage leak Xbox 1Destroy All Humans  Clone Carnage leak Xbox 1

Wanneer Destroy All Humans! - Clone Carnage verschijnt is nog onbekend. Wel weten we in ieder geval zeker dat de game naar de Xbox-consoles komt.

Bron: Microsoft Store
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans! - Clone Carnage

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

THQ

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord