Leak: Destroy All Humans 2! remake te vroeg onthuld

Geplaatst:

De remake van Destroy All Humans! 2 is te vroeg onthuld. Het Twitter-account van PlayStation had voortijdig een aankondiging de wereld in geholpen. De trailer is echter nu weer verwijderd.

De remake krijgt de naam Destroy All Humans! 2 - Reprobed. De gelekte trailer toonde veel gameplaybeelden van de aankomende remake. Het gaat net zoals in het eerste deel weer om het zaaien van chaos en het vernietigen van die nietige mensjes. In het tweede deel lijken de Russen een groter deel te spelen in het verhaal, net zoals in het tweede originele deel. De trailer krijgt hoogstwaarschijnlijk een officiële release tijdens de stream van THQ Nordic. Deze stream viert het feit dat THQ Nordic tien jaar oud geworden is als uitgever zijnde. We gaan tijdens deze stream nieuwe games zien, dus ook Destroy All Humans! 2 - Reprobed kan een opkomst maken. Bekijk hier onze review van de Destroy All Humans! remake.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed komt in ieder geval naar de PlayStation 5. Hopelijk komen we meer te weten over deze titel tijdens de stream van THQ Nordic aankomende vrijdag. Kijk met ons mee via ons eigen Twitch-kanaal.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Black Forest Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord