Trailer: Destroy All Humans! 2 - Reprobed komt naar PS4 en Xbox One

Geplaatst:

Had je graag met Destroy All Humans! 2 - Reprobed aan de slag willen gaan, maar had je geen sterke pc of next-gen console in huis? Dan heeft THQ Nordic goed nieuws voor je, want de actiegame komt naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed werd in eerste instantie aangekondigd en uitgebracht voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Veel fans vonden dit jammer en de trailer laat dan ook wat van hun teleurgestelde reacties zien. Hopelijk kunnen ze er nu om lachen, want de actiegame wordt beschikbaar gemaakt voor de PlayStation 4 en Xbox One. De singleplayer campaign van Destroy All Humans! 2 - Reprobed wordt naar deze consoles gebracht. De splitscreen co-op is echter niet mogelijk op deze platformen. Als goedmakertje krijgen spelers bij aankoop wel toegang tot de vorige uitgebrachte uitbreidingen. De Challenge Accepted DLC, Skin Pack DLC en de skins uit de vorige game Destroy All Humans! (2020) zijn bij de prijs inbegrepen.

Check hier onze review van Destroy All Humans! 2 - Reprobed.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De PlayStation 4- en Xbox One-versie verschijnt op 27 juni.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Black Forest Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord