Trailer: Gebruik deze wapens in Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Geplaatst: 13 juli 2022 09:26

Er is onlangs weer een nieuwe trailer van Destroy All Humans! 2 - Reprobed verschenen. In deze trailer kunnen we zien welke wapens je straks in Destroy All Humans! 2 - Reprobed allemaal tot je beschikking hebt.

In Destroy All Humans! 2 - Reprobed draait het natuurlijk allemaal om het vernietigen van de mensheid. Daar heb je natuurlijk wel het juiste gereedschap voor nodig. In de nieuwste trailer van de game, genaamd de Alien Arsenal trailer, kunnen we precies zien welk speelgoed onze buitenaardse vriend Crypto straks allemaal tot zijn beschikking heeft. Zo zien we onder andere de bekende Anal Probe, die precies doet wat je denkt dat hij doet. Crypto krijgt straks ook vier nieuwe wapens die hij kan inzetten om de mensheid een hak te zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dislocator, die je doelwit in een stuiterbal verandert. Ook kun je een flinke ravage aanrichten met je ruimteschip. Je krijgt dus straks genoeg speeltjes om je lekker uit te leven op nietsvermoedende mensen. Eerder leerden we ook al dat je straks Destroy All Humans! 2 - Reprobed met een vriend kunt spelen.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed verschijnt 30 augustus voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Onze Kyllian geeft in zijn preview van Destroy All Humans! 2 - Reprobed alvast zijn mening over deze remake.

Bron: THQ Nordic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Black Forest Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord